Sunday, December 27, 2009

Membuat kenangan: "Rollin 'di Sungai" memuat makna yang sama sekalibaru bulan depan di Spokane, halaman Veteran Nasional 29 WheelchairGames.

Wal-Mart.com USA, LLC

Kluang Archery, originally uploaded by Diff Lim.
DicksSportingGoods.com

ArabicChinese (Simplified)Chinese (Traditional)DeutchEspanolFrenchItalianJapaneseKoreanPortugueseRussian

Veteran Nasional 29 kerusi roda Games [R] 13-18 Julai, 2009 * Spokane, Washington

Lumpuhnya Veteran

of America (PVA) dan Department of Veterans Affairs (VA) menjemput anda untuk tahunan terbesar kerusi roda-acara sukan di dunia, 13-18 Julai. Dari quad ragbi untuk memanah, dan kekuatan sepak bola untuk menjejaki dan gelanggang, kerusi roda Veteran Nasional permainan menyediakan kombinasi yang mengghairahkan persaingan dan persahabatan.

Orang telah "berkumpul di sungai" - the Spokane River, yang - selama ribuan tahun. Itu darah kehidupan daerah dan membawa tenaga dan keindahan kepada daerah Spokane. Menawarkan pemandangan bandar jatuh dan laluan pejalan kaki yang indah, sungai telah lama menjadi tumpuan pembangunan bandar.


"Datanglah dan membuat memori bersama kami," kata Carla Lippert, Jawatankuasa Local kerusi. "Di antara kegiatan sukan dan melawat dengan kawan-kawan, anda boleh mengalami pelbagai laman tempatan yang luar biasa."

Dengan 76 tasik dan beberapa sungai-sungai di dalam 50 batu, memancing, ski air, arung jeram, kayak, dan banyak lagi hanya beberapa minit sahaja. Pekan ini mempunyai 33 lapangan golf, hebat taman hiburan, muzium, gila kasino, taman murni, seni pertunjukan, kuliner Eklektik adegan, pemenang penghargaan winery, gemerlap mall dan butik baru, dan nyaman penginapan.


From the Heart

Persaingan di Olimpik bukan hanya tentang memenangi pingat. Ini tentang mengambil bahagian dalam hidup. Ini adalah sesuatu Games sponsor tahu sangat pokok.

David budin, seorang teman lama dan penyokong PVA dan Olimpik, meninggal tiba-tiba musim gugur lalu. Dia meninggalkan jejak kaki di hati dan fikiran orang-orang yang mengenalnya. Nya sokongan teguh Amerika veteran berasal dari mengetahui apa maksud pengorbanan mereka kepada kita semua.Pada Hari Veteran tahun lalu, budin cucu perempuan muda, Jackie budin, duduk diam di sekolah dengan air mata mengalir di wajahnya saat ia teringat datuknya. Cushman kelasnya di Sekolah Dasar sedang membahas pentingnya hari dan apa ertinya menjadi seorang veteran. Mereka bercakap tentang pengorbanan veteran telah dibuat untuk kebebasan Amerika. Guru Jackie melihat air mata dan bertanya mengapa dia menangis. Jackie berkata, "Aku kangen kakekku, dan dia adalah seorang veteran."

Guru berkata Jackie orangtua tentang reaksinya. Setelah belajar datuknya pernah menjadi penyokong fanatik PVA selama lebih daripada 20 tahun, sekolah Jackie bertanya adakah beliau ingin mengumpul sumbangan dari teman-teman sekelasnya. Jackie, tentu saja, kata ya!

Jackie jelas akan membuat bangga datuknya. Dan warisan Daud budin meninggalkan hidup dalam hati seorang gadis kecil dan sekarang, teman-teman sekelasnya dan kakitangan sekolah juga.

PVA belajar daripada Jackie dan SD Cushman sokongan ketika PVA Development Officer Mike Delaney menerima telefon daripada mereka. Sumbangan mereka hampir $ 500 akan pergi ke OEF-OIF PVA Dana Rehabilitasi, dicipta oleh PVA pada tahun 2004 untuk membantu baru-luka Operasi Enduring Freedom dan veteran Operasi Kebebasan Iraq menghadiri pemulihan fizikal dan sukan aktiviti rekreasi seperti National Veteran Wheelchair Games.


"Dave budin sangat mencintai sokongannya veteran kami, dan sebagai seorang veteran merasa ia mendapat kehormatan menyokong PVA, sebagai sponsor Nasional Olimpik," kata Delaney, PVA masa lalu presiden kebangsaan, yang hubungannya dengan David dan keluarganya bermula pada tahun 1989.

Legacy

Dengan permainan tahun ini kepada kami, anak Daud, Steven budin, telah membuat keputusan. Dia tahu tanpa berfikir lebih lanjut Keluarga budin warisan akan terus berlanjutan. Mengikuti jejak David, The budin Keluarga bangga menjadi Sponsor Kebangsaan ke-29 Veteran Nasional Wheelchair Games. Tanpa kemurahan hati dari The budin Keluarga dan semua penaja lain (lihat laman seterusnya), Olimpik tidak akan berjaya tahunan.

Jackie budin, bersama dengan keluarganya, akan di sela-sela tahun ini, bersorak untuk atlet veteran permainan ini. Bahkan jika anda bukan seorang atlet, menyertai Jackie dan keluarganya; datang di luar dan pemandangan! Penerimaan adalah percuma dan terbuka untuk umum.

Untuk maklumat terperinci, lawati www.wheelchair games.va.gov.

LEBIH DARI 600 veteran, keluarga, teman, para pegawai, pelatih, sukarelawan, dan kakitangan akan berkumpul di Spokane untuk Veteran Nasional 29 kerusi roda Games (NVWG), kerusi roda tahunan terbesar acara sukan di dunia. Pertama kali peserta akan menguji teknik-teknik baru sambil belajar daripada pesaing veteran, yang datang untuk mengemaskini kemahiran, persahabatan, dan semangat.

Satu pasukan pemenang telah dibentuk dengan Spokane VA Medical Center, PVA's Northwest Bab, yang lumpuh Veterans of America, dan Jabatan Hal Ehwal Veteran untuk membuat acara khusus untuk para peserta. Semua ini tidak akan mungkin, namun, tanpa sponsor yang menyediakan kepimpinan melalui bantuan kewangan dan sumber relawan ke NVWG. Kami berterima kasih anda semua!

HOST BAB

Northwest Bab Lumpuh Veterans of America

Northwest Bab Lumpuh Veterans of America, yang ditubuhkan pada tahun 1977, adalah senang menjadi tuan Veteran Nasional ketiga kami Wheelchair Games. Dengan ahli turun Northwest dan di daerah Spokane lebih besar khususnya, kami merasa antusias untuk memperkenalkan Spokane ke peringkat kebangsaan sukan kerusi roda kompetisi. Kami mengundang para peserta untuk menikmati semua yang ditawarkan Spokane. Bab Northwest bangga menjadi sebahagian daripada ke-29 Veteran Nasional Wheelchair Games dan menyambut semua orang untuk Spokane.

HOST VA MEDICAL CENTER

Spokane VA Medical Center

The Spokane VA Medical Center (VAMC) adalah ahli of Veterans Integrated Service Network 20, dan dengan bangga melayani seorang veteran sekitar 100.000 penduduk di bahagian timur Washington, Idaho bahagian utara, dan barat Montana. The VAMC menyediakan penjagaan kesihatan yang komprehensif melalui asas, khusus, jangka panjang, dan rawatan rumah sakit dalam pelbagai disiplin ilmu. Ini adalah cohost bangga tahun ini acara.

NASIONAL HOST SPONSOR

Invacare CorporationInvacare bangga menjadi Sponsor Host Kebangsaan ke-29 Veteran Nasional Wheelchair Games. Sejak 1982, ketika kita disumbangkan ke gedung PVA kempen, PVA Invacare telah menyokong melalui pelbagai sumbangan, termasuk sponsor tahunan Olimpik. Invacare bangga untuk memberikan perkhidmatan pembaikan kerusi roda selama permainan dan meluas yang terbaik mahu semua atlet dan peserta. Ayo mencari tahu tentang baru Popular End [R] Crossfire [TM] T6A disesuaikan kaku kerusi roda dan Top End [R] Force [TM] R Handcycle.

LOCAL HOST SPONSOR

Veteran Kantin Service (VCS)

Veteran Kantin Service (VCS) harus dihormati Host Sponsor Lokal untuk Veteran Nasional 29 kerusi roda Games dan senang untuk berpartisipasi dalam acara yang komited untuk meningkatkan kualiti hidup bagi veteran. Berkantor pusat di St Louis, VCS mengoperasikan state-of-the-art kedai runcit, food court, kafetaria, dan vending VA program di pusat-pusat perubatan di seluruh Amerika Syarikat. Moto kami "Bangga Melayani Pahlawan Amerika Asli Setiap Hari" adalah dorongan untuk menyediakan perkhidmatan high dan nilai yang luar biasa. Yang tergabung dalam misi kami adalah komitmen yang kuat untuk menyokong tujuan VA menyediakan penjagaan kesihatan dengan high yang luar biasa.

HOST Sustaining SPONSOR

Yayasan UPS UPS pertama kali menjadi terlibat dengan kerusi roda permainan Veteran Nasional pada tahun 1986 ketika UPS menyediakan penyelesaian logistik untuk pengangkutan atlet dan kerusi roda kepada dan daripada Olimpik. UPS tidak hanya menyediakan solusi, tetapi sponsor tetap Olimpik. UPS Ratusan pekerja dan keluarga mereka sukarelawan setiap tahun di Olimpik. UPS bangga menjadi Host Sustaining Sponsor untuk ke-29 NVWG.

NASIONAL SPONSOR

The budin Keluarga

Budin keluarga yang dihormati sekali lagi untuk bergabung dengan kerusi roda Veteran Nasional Games, PVA, dan VA. Kerana dengan datang permainan harapan - harapan bagi para peserta, harapan untuk masa depan, harapan untuk menyembuhkan. Dalam menyokong Olimpik, kami menyokong harapan, impian, dan usaha luar biasa semua orang yang terlibat dengan penyebab yang paling penting. Kami mengucapkan selamat kepada semua atlet yang bertanding di masa lalu dan semua orang yang akan bersaing di Spokane.

The DeGasperis Family Foundation

DeGasperis Family Foundation yang ditubuhkan pada tahun 2000 untuk menyediakan dana untuk keagamaan, amal, sains, sastera, ataupun keperluan pendidikan dengan penekanan khusus pada penyelidikan, melalui Lumpuh Veterans of America, tentang disfungsi saraf tulang belakang. Komitmen ini tarikh kembali hingga 1986 ketika Siro DeGasperis, lalu-Vice President urusan awam untuk UPS, berperanan penting dalam membawa UPS on board sebagai Sponsor Nasional. Yayasan adalah tuan rumah sponsor untuk softball, di mana anda boleh memenuhi DeGasperis ahli keluarga daripada tiga generasi sukarelawan.

Kesihatan Net Federal Perkhidmatan

Health Net Persekutuan Services LLC (Health Net), pembahagian kerajaan Kesihatan Net, Inc (NYSE: HNT), menyediakan ditapis high program perkhidmatan kesihatan bagi Jabatan Pertahanan dan Hal Ehwal Veteran. Net kesihatan dengan bangga melayani para veteran Amerika sebagai Sponsor Nasional Veteran Nasional kerusi roda permainan untuk keempat tahun berturut-turut. Hewlett-Packard Company HP dan EDS, sebuah syarikat HP, menyediakan solusi Teknologi Infrastruktur yang komprehensif yang membantu misi agensi kerajaan mempercepatkan penghantaran, mengurangkan kos, menjimatkan tenaga, memastikan keputusan-keputusan dasar, dan mengurangkan risiko. Bersama-sama kita menerapkan pemikiran dan ide-ide baru untuk membuat sederhana, berharga, dan terpercaya pengalaman dengan infrastruktur teknologi. www.hp.com / go / publicsector atau www.eds.com / pergi

Johnson & Johnson Health Care Systems Inc

Johnson & Johnson Health Care Systems License duduk di tengah salah satu yang paling dihormati syarikat perkhidmatan kesihatan. Dari menguruskan hubungan dengan pelanggan untuk kontrak pengurusan, e-perniagaan, dan supply chain, Common JJHCS mengarahkan fungsi kritis atas nama sektor Johnson & Johnson - Obat-obatan, Nutritionals, Medical Devices, dan Diagnostics. Kami memberikan akses pelanggan kami yang mereka perlukan untuk memaksimumkan peluang perniagaan mereka.

The Roho GroupThe Roho Group adalah dalam perniagaan memberikan high yang lebih baik bagi pengguna kerusi roda dan rumah sakit dan Homecare pesakit. Kami berusaha keras untuk menyokong pertubuhan-pertubuhan dan acara lain yang juga melakukan hal yang sama. Roho Kumpulan yang menyertai sponsor Veteran Nasional kerusi roda permainan untuk meningkatkan tahap sumbangan kita untuk sebuah event kami sangat menyokong.

Sprint

Sprint s bangga menjadi Sponsor Kebangsaan ke-29 Veteran Nasional Wheelchair Games. Sprint memiliki reputasi syarikat yang kuat dengan orang-orang dalam perkhidmatan tentera. Sprint Nextel menawarkan rangkaian lengkap wayarles dan perkhidmatan komunikasi Wireline membawa kebebasan mobiliti konsumen, perniagaan, dan kerajaan. Untuk maklumat lanjut, lawati www.sprint.com.

Perikatan TriWest Healthcare

Perikatan Healthcare TriWest bangga menjadi tuan rumah kebangsaan sponsor Veteran Nasional 29 kerusi roda Games dan berpartisipasi menaja beberapa atlet. TriWest menguruskan TRICARE untuk 2,7 juta ahli keluarga tentera Amerika di 21 negara-negara barat dan komited untuk melayani keperluan penjagaan kesihatan daripada veteran lumpuh.

Xerox Yayasan

Dari awal hari, Xerox telah membentuk gagasan tentang tanggungjawab sosial syarikat. Pendidikan kita dan upaya perkhidmatan sosial adalah perpanjangan dari keyakinan kami bahawa korporat yang berjaya harus merupakan peserta aktif dalam masyarakat. Hari ini, Xerox Foundation adalah tangan yang memberi semula kepada masyarakat daripada mana kita menarik pekerja kami, pelanggan kami, dan kebebasan kita untuk melakukan perniagaan. Xerox bangga menjadi waktu yang lama-sponsor Veteran Nasional Wheelchair Games.

MEDIA SPONSOR

PN SPORTS 'N jari jari-jari

GOLD SPONSOR

Pfizer, Inc

SILVER SPONSOR

AT & T Corporation Coloplast Suku-Utara Kalispel Quest Casino Rollx Vans QTC Medical Services Sanofi-Aventis VA Spokane Persatuan Pekerja 3M

BRONZE SPONSOR

Boehringer-Ingelheim Eli Lilly dan Syarikat Jasa Nasional Suruhanjaya Elks Pekerja & Friends - Spokane VA Medical Center Forest Laboratories, Inc Masyarakat Pedalaman daripada Dokter Optometric Washington Ladies Auxiliary VFW Kepimpinan VA Ikatan Alumni Rochester Medical Veterans of Foreign Wars - Washington

Source Citation
"Membuat kenangan: 'Rollin' di Sungai 'memuat makna yang sama sekali baru bulan depan di Spokane, halaman Veteran Nasional 29 Wheelchair Games." Berita paraplegia 63,6 (2009): 62. Akademik OneFile. Web. 27 Disember 2009. .


Gale Dokumen Nombor: A201441061

Disclaimer: Maklumat ini bukan sebuah alat untuk diagnosis diri ataupun pengganti untuk penjagaan profesional.

*****
ArabicChinese (Simplified)Chinese (Traditional)DeutchEspanolFrenchItalianJapaneseKoreanPortugueseRussian
Personalized MY M&M'S® CandiesObama on 60 Minutes DVDGreat Prices at booksamillion.com (Web-Page) http://computer.tutor2008.googlepages.com/tutor2
(Album / Profile) http://www.facebook.com/album.php?aid=5745&l=970be&id=1661531726Click here for the Best Buy Free Shipping OffersShop the Official Coca-Cola Store!leonard.wilson2008@hotmail.com

No comments: